Carian Fasiliti

Maklumat Kursus

S(D)PC2203
Aktif
PENYEDIAAN ATURAN KOPERASI - KOTA KINABALU
07-MAY-24
08-MAY-24
1) MEMBERI PENDEDAHAN BERKAITAN PROSEDUR & TEKNIK PENYEDIAAN ATURAN KOPERASI.
2) MEMBERI KEFAHAMAN BERKAITAN PERUNTUKAN UNDANG-UNDANG YANG BERKAITAN DENGAN ATURAN KOPERASI,
3) MEMBERI KEFAHAMAN BERKAITAN KEPENTINGAN PENYEDIAAN ATURAN KOPERASI.
ALK, JAD, JAWATANKUASA KECIL KOPERASI, PENGURUS / KAKITANGAN KANAN KOPERASI & ANGGOTA KOPERASI.
BUKU NOTA

Tempat

INSTITUT KOPERASI MALAYSIA ZON SABAH
SABAH