Carian Fasiliti

Maklumat Kursus

S(O)W11
Aktif
PENGURUSAN & PENTADBIRAN KOPERASI - ONLINE
27-AUG-24
28-AUG-24
1) MEMBERI PENDEDAHAN BERKAITAN CIRI-CIRI PENTADBIRAN KOPERASI SERTA AMALAN PENGURUSAN YANG BAIK.
2) MEMBERI KEFAHAMAN BERKAITAN KEPENTINGAN MENGURUSKAN KOPERASI MENGIKUT UNDANG-UNDANG.
3) MEMBERI KEFAHAMAN BERKAITAN TUGAS & TANGGUNGJAWAB SEBAGAI ANGGOTA LEMBAGA KOPERASI.
NOTA

Tempat