Carian Fasiliti

Maklumat Kursus

TW(D)PC1205
Aktif
PENGURUSAN MESYUARAT AGUNG TAHUNAN KOPERASI SECARA BERKESAN
12-NOV-24
14-NOV-24
1. PESERTA AKAN DAPAT MEMAHAMI PROSEDUR DAN PERUNTUKAN UNDANG-UNDANG BERKAITAN PENGURUSAN DAN PENGENDALIAN MAT KOPERASI.
2. MENGAPLIKASIKAN TEKNIK-TEKNIK UNTUK MENGURUS MAT KOPERASI DENGAN CEKAP DAN BERKESAN.
ALK
JAWATANKUASA AUDIT DALAMAN
AJK KECIL KOPERASI
KAKITANGAN KANAN KOPERASI