Carian Fasiliti

PENGURUSAN STRATEGIK - ONLINE
13-AUG-24
14-AUG-24
1- MEMBERI KEFAHAMAN BERKAITAN KONSEP & KEPENTINGAN PENGURUSAN SECARA STRATEGIK DALAM PENGURUSAN & PENTADBIRAN KOPERASI.
2- MEMBERI PENDEDAHAN BERKAITAN TEKNIK-TEKNIK ANALISIS, PEMILIHAN & KAWALAN PENGURUSAN STRATEGIK.
ALK, JAD, JAWATANKUASA KECIL KOPERASI, PENGURUSAN KANAN KOPERASI, PERWAKILAN KOPERASI & PEMIMPIN PELAPIS KOPERASI.
NOTA

Tempat